Tekintse meg és válasszon a finomabbnál finomabb gofrik széles kínálatából, melyet folyamatosan bővítünk. Az egyedi receptúra szerint készülő, natúr és különböző ízesítésű, klasszikus és szív formájú gofrikat egyesével sütjük, nem utólag vágjuk méretre.
A natúr gofrit ízesthetjük, díszíthetjük gyümölcsökkel, fagylalttal, tejszínhabbal vagy csokoládéval, mézzel, porcukorral, olajos magvakkal. Vagy ha szeretjük, ezek kombinációját is alkalmazhatjuk. A leggyakrabban alkalmazott gyümölcsök: az eper(szamóca), banán, színes bogyós gyümölcsök, mint áfonya, ribizli, szeder, ki mennyire édesen vagy fanyar-savanyú-édesen szereti. Ha egyből fogyasztani szeretnénk válasszunk ízesített gofrikat. Jó étvágyat hozzá!
Összetevők:
Cukor
Tojás (23,5%)
Margarin ,
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Cukor
Tojás (17,9%)
Margarin
Kakaós bevonómassza (12%)
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Eperíz (22,6%)
Cukor
Tojás
Margarin
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Cukor
Tojás
Margarin
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Őrölt fahéj (2,1%)
Tejsavópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Étkezési só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Mogyorókrém (22,6%)
Cukor
Tojás
Margarin
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Cukor
Kakaós bevonómassza (19,6%)
Tojás
Margarin
Búzaliszt
Víz
Kókuszreszelék (2%)
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aromák (vanília és kókusz)
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
Összetevők:
Cukor
Tojás
Margarin
Búzaliszt
Víz
Szójaliszt
Savópor
Emulgeálószer: szójalecitin
Só
Aroma
Allergén információ: Nyomokban mogyoró és dióféléket tartalmazhat.
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.